6 VANLIGASTE ÄMNENA I CHATTEN

Film 1. Killfrågors vanligaste ämnen. I den här filmen cirklar tankarna kring hur vi vet om vi är kära men också om olika de förväntningar vi själva och omgivningen kan ha på en.

Film 2. Killfrågors vanligaste ämnen. Känslan av att inte passa in som kille eller tjej är jobbigt och många i omgivningen har liten eller ingen förståelse för hur det är.

Film 3. Killfrågors vanligaste ämnen. Våld är ett svårt att prata om och ibland inser vi inte att det vi utsätter andra eller själva blir utsatta för faktiskt är våld.

Film 4. Killfrågors vanligaste ämnen. Många tankar bubblar upp när en tänker på sex. Förväntningar, den egna prestationen och bilden av vad sex ”ska vara” är några av de tankarna.

Film 5. Killfrågors vanligaste frågor. Barn utsätts idag tidigt i sina liv för porr. Lättillgänglig porr visar ofta våld och destruktiva mansnormer, och är ofta pojkars första introduktion av vad sex är. Vad händer i oss när vi tittar på det? Hur påverkar det oss?

Film 6. Killfrågors vanligaste frågor. Många av jämför våra kroppar med det vi ser i media, omklädningsrummet och inte minst i porren. Det drabbar hur vi ser på oss själva och vi känner oss otillräckliga.