Vill du stötta killar för ett mer jämställt samhälle?

Obs! Vi rekryterar fortlöpande, och kan komma att stänga ansökningsformuläret tidigare.

Killfrågor.se är en stödjour på nätet. Förutom att gynna stödsökandes egen hälsa är syftet med verksamheten att förebygga våld och främja jämställdhet bland unga killar. Vi lyssnar på berättelser och frågor som berör, och för samtal om saker som på olika sätt påverkar killars liv. Vi söker nu nya volontärer av alla kön.

Både vi som arbetar med Killfrågor och volontärerna är av olika sorters kön.

Till våren har vi utbildningar följande datum:
Helgkurs i Stockholm lördag 22 april- söndag 23 april (med övernattning på en kursgård ca 30 min från Slussen). Kursen pågår från 9.00 på lördagen till ca 16.00 på söndagen.
Fördjupning torsdag 27 april 17.30-20.00
Utbildningen är kostnadsfri för dig som deltagare.
 
I uppdraget ingår att tillsammans med andra trevliga och kunniga volontärer chatta med unga ungefär tre timmar varannan vecka. Uppdraget kan skötas hemifrån. Du får kontinuerlig handledning och stöd från både volontärgruppen och handledare på Killfrågor. Vi vill att du ska kunna chatta minst ett år från ansökningstillfället.

Som volontär på Killfrågor ger du av din tid och ditt engagemang och i utbyte får du möjlighet att stötta unga personer, jobba för jämställdhet och mot våld,  ingå i ett nätverk av trevliga och duktiga volontärer samt få fortbildning inom olika områden som rör volontärskapet.

Just nu söker vi volontärer till vår verksamhet i Stockholm. Eftersom du som volontär måste kunna ta dig regelbundet till kansliet för handledning och fortbildning behöver du bo i  Stockholm med omnejd.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret här

Om du inte har möjlighet att delta  vid något av de obligatoriska tillfällena eller inte kan delta av någon annan anledning meddela oss så kanske det går att lösa.

För frågor och mer information, kontakta Elise Jeppsson, elise.jeppsson@mfj.se eller 070-883 36 94

Killfrågor – bakgrund:
Killfrågor.se drivs av organisationen Män för Jämställdhet, en feministisk organisation som arbetar för ett jämställt samhälle utan våld. Läs mer om Män för Jämställdhet och Killfrågor på www.mfj.se.